06 52 07 49 52   |   Markeweg 16, Blijham

Binnen zonwering

Op zoek naar zonwering dat past bij uw woning? Olaf IJzer uit Blijham heeft voor elk interieur passende zonwering! Binnenzonwering is multifunctioneel. Het is raamdecoratie dat ook dient als zonwering. Wilt u graag een aangenaam klimaat binnen? Bij Olaf IJzer bent u aan het juiste adres voor rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, plissé- en dupligordijnen, shutters en paneelgordijnen. Heeft u advies nodig wat het beste past bij uw interieur? Vraag dan vrijblijvend om advies!

Niet alleen voor zonwering kunt u bij ons terecht, ook voor gordijnen, horren en vloeren staan wij voor u klaar!

Houten jaloezieën

Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor houten jaloezieën op maat. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, knusse sfeer. Een ware aanvulling op het interieur. In elke ruimte creëren ze een unieke lichtinval.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn stijlvol, modieus en zeer geschikt voor elke ruimte in uw huis. Bij ons kunt u ook terecht voor duorolgordijnen. Dit traditionele product is ideaal te combineren met overgordijnen!

Plissé

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot zijn recht als u spreekt over
de begrippen veelzijdigheid, decoratief, functionaliteit en energiebesparend.
Rond, driehoek of vierkant, plissés zijn perfect voor alle ramen van elke vorm.

Duette

Duette gordijnen zijn ideaal voor het regelen van je privacy en de lichtinval. Zowel verduisterende gordijnen als een transparante stof is mogelijk!

Paneelgordijnen

Met paneelgordijnen regel je zelf de hoeveelheid lichtinval in de kamer. Daarnaast kun je ook zelf je privacy regelen en kun je verschillende stoffen met elkaar combineren! Heb jij een moderne en strakke inrichting dan is dit iets wat jij mooi vind!

Sheerlights

Een sheerlight bestaat uit twee transparante dunne lagen stof met daartussen horizontale stoffen banen. Net als bij houten jaloezieën kun je zelf het licht regelen, maar sheerlights hebben ook een geluiddempende werking!

Shutters

Shutters zijn niet alleen functioneel, omdat met de lamellen eenvoudig de lichtinval en mate van privacy te regelen is. Het is ook nog eens een van de meest sfeervolle raamdecoratie.

Lamellen

Geen enkel ander product combineert functionaliteit en sfeer zo goed als lamellen.
In gesloten toestand geniet u van uw privacy terwijl ze in open toestand een prachtig gefilterd daglicht geven.

Buiten zonwering

Olaf IJzer uit Blijham heeft voor elk exterieur ook een passende zonwering! Wilt u graag dat uw zonwering past bij de uitstraling van uw huis? Buitenzonwering beschermt tegen zonlicht, houdt warmte buiten, vormt een geheel met de gevel van je huis, maar mag tegelijkertijd een blikvanger zijn. Mooi en praktisch gaan bij ons dus wel samen!

Screens

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering.

Rolluiken

Rolluiken. Een veilig, stevig en inbraakvertragend pantser voor het raam, optimale isolatie en verduistering. Aangenaam woonklimaat.Rolluiken bevorderen het klimaat in de woning!

Markiezen

Een markies is een type zonwering dat een authentieke, klassieke uitstraling geeft aan uw woning, terwijl hij zeer effectief de zon uit uw woning weert.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen.

Knikarmschermen

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn er voor bedoeld om naast de zon uit huis te weren ook een flink deel van het er recht onder liggende terras van schaduw te voorzien.

Wilt u ook graag mooie zonwering die past bij uw huis?