06 52 07 49 52   |   Markeweg 16, Blijham

Stijlvolle vloeren

Op zoek naar vloeren voor uw woning? Beneden laminaat, boven tapijt? Het kan allemaal! Olaf IJzer uit Blijham heeft voor elk interieur een passende vloer! Houdt u van easy clean, karakteristiek of warm? Wij hebben de juiste vloer voor u: laminaat, pvc, tapijt, vinyl of linoleum! Wij hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren dus bij ons weet u zeker dat u een strak gelegde vloer krijgt! Heeft u andere wensen of specifieke eisen? Wacht dan niet en bel voor meer informatie of mogelijkheden!

Naast vloeren verzorgen wij ook uw raamdecoratie, zonwering en horren!

Tapijt

tapijt-olaf-ijzer

Wilt u van uw huis een thuis maken, dan raak je met een goed tapijt de juiste snaar! Tapijt geeft een ruimte warmte, textuur en persoonlijkheid! Daarnaast gaat een kwaliteit tapijt jaren mee en is deze bestand tegen dagelijks gebruik.

Vinyl

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. De vloeren zijn effen, isoleren goed en bovenal is een vinylvloer gemakkelijk schoon te maken. Heeft u geknoeid? Dan maakt u uw vinylvloer zo schoon.

Laminaat

laminaat-olaf-ijzer

Wil je de warmte van een eiken laminaat? Of past een stoer en modern kliklaminaat met steigerhout veel meer bij jou? Wit laminaat, grijs laminaat of een ander kleurtje? Dit is allemaal mogelijk met een laminaat vloer!

PVC

pvc-vloer-olaf-ijzer

Ga jij voor het gemak van een PVC vloer? Momenteel zijn PVC-vloeren enorm populair. Deze vloeren zijn namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en hebben absoluut een hele harde toplaag. Daarnaast is er veel mogelijk met kleuren en dessins!

Linoleum

linoleum-vloer-ol-ijzer

Linoleum is een zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Het is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Daarnaast is de vloer eenvoudig te onderhouden en makkelijk schoon te maken!

Wilt u ook graag een mooie vloer die past bij uw interieur?