06 52 07 49 52   |   Markeweg 16, Blijham

Raamhorren & Hordeuren

Op zoek naar horren tegen de vliegen voor de ramen? Olaf IJzer uit Blijham weet raad! Wij hebben al jaren ervaring in het plaatsen van raamhorren en hordeuren! Wilt u ook af van de vriendjes in uw kamer en een stijlvolle hor laten plaatsen? Of wilt u graag de deur openzetten in de zomer en vliegjes vermijden? Dan wordt het tijd voor horren! Heeft u specifieke wensen of eisen? Wacht dan niet en bel voor meer informatie of mogelijkheden!

Naast horren verzorgen wij ook uw raamdecoratie, zonwering en vloeren!

Raamhorren

Insectenwering voor raamhorren wordt in tegenstelling tot hordeuren dagelijks slechts enkele malen gebruikt. Al onze raamhorren zijn van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen, bovendien kan een Unilux hor altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Het gaas is zo doorzichtig mogelijk, om het uitzicht niet te belemmeren.

Hordeuren

Insectenwering voor deuren wordt in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moet dus zeer degelijk zijn. Al onze hordeuren zijn van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen, bovendien kan een Unilux hor altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Het gaas is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt.

Wilt u ook graag een mooie vloer die past bij uw interieur?