06 52 07 49 52   |   Markeweg 16, Blijham

Elegante gordijnen

Gordijnen nodig voor uw nieuwe thuis? Olaf IJzer uit Blijham heeft voor elk interieur passende gordijnen! Wilt u wat meer privacy, warmte of kleur? Met de gordijnen van Olaf IJzer maakt u het in een handomdraai gezellig en sfeervol. Ook voor verduisterende gordijnen bent u aan het juiste adres! Of het nu gaat om elegante overgordijnen om de warmte binnen of buiten te houden, inbetweens voor wat meer privacy of om vouwgordijnen of vitrages, wij hebben het allemaal! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het op maat maken van uw gordijnen en vitrages en het laten ophangen van de gordijnen. Heeft u advies nodig over wat past bij uw interieur? Wij zorgen dat u de juiste keuze maakt! Neem contact met ons op!

Naast gordijnen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor vloeren, horren en zonwering! Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Overgordijnen

overgordijnen-olaf-ijzer

Gordijnen als echte sfeermakers voor uw interieur? Kies dan voor overgordijnen, deze maken uw woning af. Met hun elegante stijl houden ze zomers de warmte buiten en in de winter binnen. Daarnaast bieden ze zeer veel privacy!

Inbetweens

Een inbetween is een ideaal gordijn waar je door naar buiten kunt kijken maar niet naar binnen kunt kijken. Dit soort gordijnen zijn ideaal om een ruimte wat meer privacy te bieden zonder te verduisteren.

Vitrage

Vitrages zijn ideale gordijnen voor in de woonkamer. Deze zorgen voor privacy, sfeer en toch veel licht. Daarnaast zijn ze er in alle kleuren, maten en stijlen! Dus voor elk interieur een passend gordijn!

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn eigenlijk geschikt voor elke ruimte en past in bijna elk interieur! U bepaalt zelf de hoeveelheid lichtinval in de kamer. Daarnaast is dit een geschikt gordijn voor in de living, de slaapkamer of de badkamer.

Wilt u ook graag een mooie gordijnen die passen bij uw interieur?